Портфолио

Во прилог можете да ја погледнете нашата досегашна работа.

project 1

Изработка на визит карти

КлиентВелдинг инженеринг - Велес
ДатумЈануари 2016
ТехникаPhotoshop CC

Карактеристичен Дизајн и Препознатливост

project 2

www.martintravel.com.mk

КлиентТуристичка агенција Мартин
ДатумМај 2010
ТехникаJoomla 2.5, Html5,CSS
Линкhttp://martintravel.com.mk

Број еден туристичка агенција во македонија , изработка на комплексна Вебстрана полна со содржини и промоции.

project 3

Темон Дооел Скопје

ТемонТемон ДООЕЛ - Скопје
ДатумАвгуст 2013
Израб.HTML5, CSS3, JavaScript
Линкhttp://temon.com.mk

ТЕМОН дооел - Скопје е Друштво за проектирање и инженеринг на енергетски објекти, формирано на 05.03.1990 година.

project 4

ALIG International

КлиентALIG International – AsiaOppo
ДатумJan 2015
Израб.Wordpress
Линкhttp://asiaoppo.com/

Based in Beijing, the capital of China, ALIG International is an internship provider agency helping ambitious people from all corners of the world to experience the fast developing vibe of the new land of opportunity – China.

project 5

Сервис ГАГИ ДООЕЛ Скопје

ДатумДек 2015
Израб.Joomla 3
Линкhttp://www.airsun.com.mk/

Нашето претпријатие Сервис ГАГИ ДООЕЛ Скопје е основано во 2003 год. со локација во Скопје. Друштвото се занимава со климатизација, изведба и проектирање на вентилација, како и продажба, монтажа и сервисирање на клима уреди.

project 6

Мастер Абразив

КлиентМастер Абразив Доо Велес
датумJuly 2013
Израб.Joomla
Линкhttp://masterabraziv.mk/

Мастер Абразив Професионалци во брусењето

project 7

АВАНТИ ДООЕЛ ВЕЛЕС

КлиентАВАНТИ ДООЕЛ ВЕЛЕС
ДатумАвгуст 2016
ИзрабWordpress
Линкhttp://avanti.mk/

Фирмата АВАНТИ 2000 од Велес, се занимава со набавка и монтажа на противпожарни врати. Вратите се тестрани по EU нормативи кои се усвоени и во Македонија и стандардизирани по норми кои истотака се усвоени во Македонија.

project 8

Дизајн Бисер Ексклузив

КлиентДизајн Бисер Велес
ДатумJuly 2013
ИзрабJoomla 2.5
Линкhttp://betibiser.com/

Фирмата своите први чекори ги направи во 1990 година во Велес.Резултат на ова каде што сега се наоѓа е долгогодишна работа на изработка на венчаници и свечени модели, како во земјата така и надвор од неа.

project 9

Ентер компјутери Дооел Велес

КлиентЕнтер Копмутери ДООЕЛ ВЕЛЕС
ДатумДек. 2015
ИзрабAdobe ilustrator
project 10

DOM LUX Real Estate Agency

КлиентDOM LUX Real Estate Agency
ДатумМарт. 2018
ИзрабWordpress
Линкhttps://mydomlux.com

We have been providing real estate agency services since 2000 and throughout that time we have been gaining the knowledge and experience that today make up the foundation of our success. We are dedicated to providing a quality service for all our clients, as our people are fundamental to our business and our reputation ...

project 11

ФОРЕС - Дооел Скопје

КлиентФОРЕС - Скопје
ДатумДек. 2017
ИзрабWordpress
Линкhttps://fores.mk

ФОРЕС д.о.о.е.л-Скопје е Генерален застапник увозник на опрема од познати бренд фирми во дејноста од: Австрија, Германија, Чешка, Бугарија, Србија, Словенија, Хрватска и други ...

project 12

ИТИС ЛТД СКОПЈЕ

КлиентИтис
ДатумЈан. 2018
ИзрабWordpress
Линкhttps://itis.com.mk/

”INSTITUTE FOR TECHNICAL INSPECTION AND CERTIFICATION” Ltd. Skopje, short term “ITIS” Ltd. Skopje is company founded in 2012. Our priority activities are in the field of inspection, verification, technical testing and consulting services in power facilities and ATEX equipment...

project 13

Градинка Бубамара Скопје

КлиентЈУДГ ,,Буба Мара“
ДатумМарт. 2017
ИзрабWordpress
Линкhttp://www.gradinkabubamara.org.mk

Како предучилишна установа, ЈУДГ ,,Буба Мара“ претставува безбедно, привлечно и пријатно место на кое детето ќе се чувствува сигурно и прифатено, а истовремено доволно самостојно и независно каде низ секојдневните и насочени активности ќе ги развие своите потенцијали и можности...

ПРОЦЕС НА ИЗРАБОТКА:

Процесот на изработка се одвива во неколку чекори. На секој чекор посветуваме посебно внимание само за да ги задоволиме потребите на нашите ценети клиенти.

team 3

ПЛАНИРАЊЕ

ПЛАНИРАЊЕ

Пред секој проект внимателно го истражуваме пазарот и ги анализираме вашите потреби.

team 1

ДИЗАЈН

ДИЗАЈН

Ние ќе креираме неколку варијанти на дизајни за вашата веб страна. Секој дизајн е уникатен и е скроен само за вашите потреби.

team 2

ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА

ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА

После сите потребни тестирања и подесувања, вашата веб страна се поставува на интернет.

Што можеме да направиме за вас !!!

Сето она што ќе го замислите и посакате, а е од областа на нашата дејност, ние ви гарантираме дека може да стане Вашата најубава и најголема реалност.Ние ви нудиме загарантирано најдобри Веб страни, графички и софтверски решенија. Со нашиот стручен тим за кратко време вашите мисли можат да бидат реализирани.

Долгогодишно искуство во :

 • Грфички Дизајн

 • Html & Css

 • jQuery

 • PHP

Што добивате !!!

Со секој изработен проект од нас добивате бесплатна 24/7 подршка во рок 6 месеци. Дали е тоа помош при работа со веб сајт, поправка на грешки при работа, совети за правилно ракување и сл.

Контактирајте не

Барате професионални решенија за вашиот бизнис ?

Нарачај сега!

Што велат клиентите за нас?

„Имавме идеа, но не знаевме како. Благодарност за тимот на iDesign.mk за целосната посветеност.”

client 1 Жанет Јанев-Сарагиновски www.osp.mk

"Пријатно сум изненадена од нивната професионалност, бидејќи добив повеќе од тоа што го имав замислено како концепт.Исто така, брз одговор за било кое прашање поврзано со интернет технологијата."

client 2 Бети Давитковска www.martintravel.com.mk

"Достапност 24/7, решение за секаков вид на веб сајт кој одговара на вашите потреби."

client 3 Мирко Додевски www.welding.mk

"Спојот на квалитет и квантитет, проследен со сериозен пристап кон работата и согледување на проблемите, е темел на УСПЕХОТ!"

Наши клиенти

Ценовник

Погледнете ги Нашите пакети за изработка на Веб страни.

Основен

 • 8 990 ден
 • Еднојазична верзија
 • До 5 функц. линкови
 • 30 фото , 2 x А4 текст
 • 2 емаил адреси
Порачај

Про

 • 15 999 ден
 • Двојазична верзија
 • До 10 функц. линкови
 • 90 фото , 5 x А4 текст
 • 5 емаил адреси
Порачај

Премиум

 • По договор
 • Повеќејазична верзија
 • Неограничени линкови
 • Неограниченофотографии
 • 20 емаил адреси
Порачај

Контактирајте со нас кажете ни ги вашите идеи и соработката може да започне.

Контакт

Добивајте новости

Во означеното поле внесете ја вашата е-маил адреса и добивајте ги сите новости и акции на iDesign.mk.

Внесете валидна е-маил адреса.

Контакт

Преку оваа форма можете да не контактирате директно

Мапата се вчитува...

САКАТЕ ДА ЗБОРУВАМЕ?

Внесете го вашето име
Внесете валидна Е-маил адреса.
Впишете го вашиот коментар.

Велес,Македонија 1400

info@idesign.mk

+389 78 311 717

Или контактирајте не преку социјалните мрежи