ЕФИКАСНА И БРЗА ИЗРАБОТКА

Ние ги вложуваме сите знаења и вештини во секој од нашите проекти, а со тоа целосниот процес на изработка оди брзо..

Повеќе
image01

ВАША ИДЕЈА И НЕЈЗИНА РЕАЛИЗАЦИЈА

Нарачајте изработка на веб страна, бидете во чекор со времето и технологиите и дајте му ново светло на вашиот бизнис.

Повеќе
image02

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Ние секогаш го даваме најдоброто од нас, за да ги задоволиме сите потреби на нашите клиенти.

Повеќе
image03

ШТО НУДИМЕ?

Ова се услугите со кои ние можеме да бидеме полезни за вас. Доколку ве интересира нешто повеќе за некоја од долунабројаните слободно контактирајте со нас и ние ќе ви објасниме детално.

service 2

Модерен дизајн

Вашата стара веб страна можеме да ја редизајнираме и да ја освежиме нов со модерен дизајн кој ке даде ново светло на вашиот бизнис.

service 1

Oнлајн продавници

Продавајте ги вашите производи преку интернет и направете ги подостапни за клиентите од кога и да било..

service 3

Изработка на флаери

Вашите понуди и промоции комбинирани со нашите креативни дизајни ќе станат неодоливи за килентите.

service 4

SEO оптимизација

SEO овозможува подобар ранг на вашата веб страна на главните интернет пребарувачи(Google, Yahoo, Bing) и поголема посетеност.

service 5

Динамични веб страни

Веб сајт кој располага со систем за менаџирање(CMS) кој ви овозможува едноставно и лесно менаџирање на вашата содржина.

service 6

Корпоративен идентитет

Дозволете ние да го креираме вашиот и корпоративен идентитет и да бидете уникатни и чекор понапред од вашите конкуренти..

Портфолио

Во прилог можете да ја погледнете нашата досегашна работа.

project 1

Art Lexicon MK

КлиентArt Lexicon MK
ДатумМај 2020
ТехникаWordpress, Html5,CSS

Лексикон на странски сликари во Македонија во периодот помеѓу 1850-1950 година Оваа книга е плод на мојот обид за собирање на сите достапни информации за активностите на странските сликари, илустратори, графичари, скулптори и уметнички фотографи кои што ја посетиле Македонија и создале уметничко дело инспирирано од земјата, културата, традицијата, ...

project 001

ATKO MARKET AND BAKERY

КлиентATKO MARKET AND BAKERY
ДатумЈан 2021
ТехникаWordpress, Html5,CSS

Since 2004, ATKO MARKET AND BAKERY is known to import and deliver the best European gourmet food to your home. We specialize in unique, high quality, specialty food products with emphasis on Ballkan and Mediterranean foods. ...

project 002

Urban Style Shops

КлиентUrban Style Shops
ДатумМарт 2021
ТехникаWoocomerce, Html5,CSS

We strive to be industrious and innovative, offering our customers something they want, putting their desires at the top of our priority list. UrbanStyleShops store is the place to find the best winter and casual products for every taste and occasion ...

project 003

il Mondo di Vale

Клиентil Mondo di Vale
ДатумМарт 2021
ТехникаWoocomerce, Html5,CSS

Una vetrina on-line con articoli e decorazioni per realizzare il matrimonio o evento dei tuoi sogni ...

project 004

Пчеларник Демјаница

КлиентПчеларник Демјаница
ДатумМарт 2021
ТехникаWoocomerce, Html5,CSS
Линкdemjanica.mk

Пчеларска фарма која со своето долгогодишно искуство на одгледување медоносни пчелни семејства карактеризирани за нашето поднебје ...

project 005

Hilbrant Cafe-Restaurant

КлиентHilbrant Cafe-Restaurant
ДатумСептември 2020
ТехникаWordpress, Html5, CSS

MEDITERRANE & INTERNATIONALE KÜCHE Liebe Gäste, wir freuen uns sehr, Sie bei uns begrüßen zu dürfen. Gern möchten wir – Küche und Service – Sie verwöhnen und Ihnen angenehme Stunden in unserem Haus bereiten. Wir können Ihnen Räumlichkeiten für bis zu ca. 90 Personen ...

project 006

Linkzo

КлиентLinkzo
ДатумЈануар 2021
ТехникаWordpress, Html5, CSS
Линкwww.linkzo.io

Skyrocket your business with Linkzo Increase search engine rankings without a complicated contract ...

project 007

Velviem.com

КлиентVelviem
ДатумДекември 2020
ТехникаWordpress, Html5, CSS

Velviem International has conducted telephone market research using CATI and fulfilling the requirements of the most important international institutes ...

project 008

Medarskilaw.com

КлиентАдвокатската канцеларија Медарски
ДатумСептември 2020
ТехникаWordpress, Html5, CSS

Адвокатската канцеларија Филип Медарски е основана во 2004 година со единствена визија да допринесува кон остварување на бизнис целите на нашите клиенти, како и заштита на правата и слободите на граѓаните ...

project 009

ihtusremedium.com

Клиентihtusremedium
ДатумЈануар 2020
ТехникаWordpress, Html5, CSS

С грижа за Вас и Вашето семейство! Амбулатория за първична медицинска помощ ...

project 010

isearchconsult.eu

Клиентisearchconsult
ДатумАприл 2020
ТехникаWordpress, Html5, CSS

Dedicated. Reliable. Resourceful. Through effectiveness and collaborative manner, we sift through and find the right executive search company that fits your needs, so you do not have to. Saving you time, energy, and capital ...

project 011

bran.com.mk

КлиентТуристичка агенција „Бран“
ДатумЈануар 2021
ТехникаWordpress, Html5, CSS

Oформена и започна да работи од 1992 година. Главна и идејна цел на агенцијата е развојот пред се на домашниот и странски туризам, преку организирање на патувања во Европските метрополи … ...

project 012

Стил Железо

КлиентСтил Железо
ДатумАприл 2020
ТехникаWordpress, Html5, CSS

основана во раните 90-те години ,кое се занимава исклучително со снабдување и дистрибуција на класична арматура.Со вложување на голем труд и напор Стил Железо успеа да стигне до врвот во секторот за металургија ...

project 013

АНДОНОВ ДЕНТ

КлиентАНДОНОВ ДЕНТ
ДатумАприл 2020
ТехникаWordpress, Html5, CSS

Генерални увозници сме на две европски компании. UAB Medicinos linija од Литванија со веќе препознатливиот бренд i-DENTAL и полскиот производител на забарски бургии VERDENT. Нашата компанија нуди широк ...

project 014

TERRA VINO

КлиентTERRA VINO
ДатумАприл 2020
ТехникаWordpress, Html5, CSS

implemented under the INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme “Greece – Republic of North Macedonia 2014-2020” and is funded by the European Union (by 85%) and national resources (by 15%). ...

project 015

СИМТЕК СОЛУШН

КлиентСИМТЕК СОЛУШН
ДатумМарт 2021
ТехникаWordpress, Html5, CSS

Симтек е компанија која е основана 2010 година во Штип со цел на пазарот да ги понуди своите идеи за едноставни решенија во електро индустријата. Од 2013 година, Симтек е присутен и во Скопје. ...

project 2

www.martintravel.com.mk

КлиентТуристичка агенција Мартин
ДатумМај 2014
ТехникаWordpress, Html5,CSS

Број еден туристичка агенција во македонија , изработка на комплексна Вебстрана полна со содржини и промоции.

project 3

МАКПЕТРОЛ ПРОМ - ГАС

3GitalisМАКПЕТРОЛ ПРОМ - ГАС
ДатумЈан. 2020
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Трговија на големо со цврсти, течни и гасовити горива и слични производи

project 4

АС-КО

КлиентАС-КО Услуги Скопје
ДатумFeb 2020
Израб.Wordpress
Линкwww.asko.mk

Нејзина главна дејност е одржување од област на машинство во процесната индустрија. Исто така, својата стручност ја докажува со изведба на парни линии, гасни линии и останати инсталации под притисок со придружна арматура.

project 5

RICOVR

ДатумЈан 2020
Израб.Wordpress

We Are Building A Revolutionary Product For The Oral Point-Of-Care Medical Device Market.

project 6

Мастер Абразив

КлиентМастер Абразив Доо Велес
датумДекември 2019
Израб.WORDPRESS

Нашата компанија е тука за вас од 2012 година. Единствена наша цел се брусните материјали и брусната технологија. Компанијата се занимава со продажба на секаков вид, а од неодамна и производство на Брусни Ленти (бесконечни абразивни траки) по порачка од секаков тип на материјал и димензии.

project 7

Mysa Healthcare

КлиентMysa Healthcare
ДатумАвгуст 2019
ИзрабWordpress

MYSA is an intelligent digital assistant to help patients with chronic pain. MYSA helps understand an individuals symptoms and uses a proprietary algorithm to offer personalized recommendations..

project 8

Lux Vip Drive

КлиентLux Vip Drive Skopje
ДатумJan. 2020
ИзрабWORDPRESS

Our vehicles are the most modern and luxurious Mercedes business class models equipped air conditioning, leather interior, navigation systems as well as additional gear which is an addition to your comfort and security during the ride.

project 9

Astibo Dortmund

КлиентAstibo Dortmund
ДатумЈануар 2019
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

ASTIBO - STEAKHAUS - MEDITERRANE UND INTERNATIONALE KÜCHE

project 10

Бравура Кооператива

КлиентБравура Кооператива
ДатумДек. 2015
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Хуманитарно Здружение за помош и поддршка на лицата со посебни потреби

project 11

Sisters and Brother Mitevski Production

КлиентSisters and Brother Mitevski
ДатумАприл. 2019
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

n 2001, Labina, her sister Teona and their brother Vuk established the production company SISTERS AND BROTHER MITEVSKI. All their films are European coproduction. In the company she is responsible for the production.

project 12

MZT Pumpi - Skopje

КлиентMZT Pumpi
ДатумДек. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Manufacturing industrial pumps and providing services since 1945....

project 13

Commpackt Technologies

КлиентCommpackt Technologies dooel Skopje
ДатумМарт 2019
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

ANTICIPATE THE TIMES AND BUILD SECURE AND FLEXIBLE NETWORKS THAT YOU NEVER FIND UNPREPARED. CREATING SOMETHING THAT WORKS IS SIMPLE, CREATING SOMETHING THAT LASTS FOREVER IS FOR A FEW. ...

project 14

Ентер компјутери Дооел Велес

КлиентМак Ауто Прима - Скопје
ДатумДек. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Компанијата МАК АУТО ПРИМА е генерален застапник за амортизерите и производите од реномираниот германски бренд STARMANN –GERMANY ...

project 15

Next Generation Company

КлиентNext Generation Company
ДатумДек. 2015
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

As a Macedonian-based company, we have access to an extensive pool of talents to provide the right intellectual capital your company needs ...

project 16

Управител плус

КлиентУправител плус
ДатумЈан. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Управител плус – Центар за управување и одржување на објекти и станбени згради е фирма која има лиценца за работа бр. ...

project 17

КОБИЛ

КлиентКобил
ДатумАприл. 2019
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript
Линкwww.kobil.mkk

Кобил е производна фирма, основана во 1990 година и представува иноватор во производството на енергетски ефикасни градежни материјали и префабрикувани системи за сува градба ...

project 18

MyDomLux

КлиентMyDomLux - Скопје
ДатумДек. 2017
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

DOM LUX Real Estate Agency is one of the leading real estate agency with established position on the market in Skopje with skilled and highly professional team.We have been providing real estate agency services since 2000 . ...

project 19

ФОРЕС - Дооел Скопје

КлиентФОРЕС - Дооел Скопје
Датуммарт. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript
Линкwww.fores.mk

ФОРЕС д.о.о.е.л-Скопје е Генерален застапник увозник на опрема од познати бренд фирми во дејноста од: Австрија, Германија, Чешка, Бугарија, Србија, Словенија, Хрватска и други ...

project 20

ИТИС ЛТД СКОПЈЕ

КлиентИТИС ЛТД СКОПЈЕ
Датуммарт. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

”INSTITUTE FOR TECHNICAL INSPECTION AND CERTIFICATION” Ltd. Skopje, short term “ITIS” Ltd. Skopje is company founded in 2012 ...

project 21

Romapress.com.mk

КлиентRomapress.com.mk
Датуммарт. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Romapress.com.mk. Tv link streaming, Emisie ki realizacija panle e svako diveske djivdipaja – Politika, Ekonomija, Kultura, Muzika, Biznis, Sport ...

project 22

Lale Tours - Ohrid

КлиентLale Tours - Ohrid, Macedonia
Датуммарт. 2019
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Behind the name Lale Tours stands the family Basoski-Langendijk. Lale Tours is a family run business already known to many. Our excellent rep utation is largely due to the (alternative) excursions, trips we organize, with small groups and DUTCH guides ...

project 23

Библиотека Неготино

КлиентБиблиотека Неготино
Датуммарт. 2017
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Локална библиотека „Страшо Пинџур“ ...

project 24

Paragliding Ohrid

КлиентFlyOhrid
Датумјан. 2020
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

FLYOHRID is established 2008 by pilots shearing the same passion for flying forming the spine of the open club organization, that up today is continuously expanding and growing in to worldwide network of members and tandem passenger.

project 25

Supreme Mobility

КлиентSupreme Mobility
Датуммарт. 2016
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Supreme Mobility is the first BPO organization specialized in the Global Relocation, Moving and Logistics industry ...

project 26

OSP.MK

КлиентOSP.MK
Датуммарт. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript
Линкwww.osp.mk

Канцеларија на овластен судски преведувач Жанет Јанев-Сарагиновски ...

project 27

Синдикална Организација МЕПСО

КлиентСиндикална Организација МЕПСО
Датуммарт. 2019
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Синдикална организација на МЕПСО – Скопје , со скратено име СО на МЕПСО, со седиште на ул: Максим Горки бр. 4 – Скопје, е формирана согласно пријавата од 28.09.2018 година и одобрувањето на уписот на ден 01.10.2018 година во Централен Регистар на РМ, ...

project 28

EUROPEAN SCIENTIFIC INSTITUTE

КлиентDj Mr President - Veles
Датуммарт. 2011
Израб.HTML, FLASH,

The European Scientific Institute, ESI and its partners organizes academic conferences and forums on 5 continents. Thousands of researchers have presented and published their scientific outcome with the ESI over the past few years ...

project 30

souordecopela.edu.mk

КлиентСРЕДНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ “ОРДЕ ЧОПЕЛА”
ДатумСептември. 2019
Израб.WORDPRESS, CSS,

Го поттикнуваме учењето и личниот, емоционалниот и социјалниот развој на учениците преку создавање на услови кои промовираат етничка интеграција и здрава училишна средина. ...

project 31

romateatar.com

КлиентТеатар Рома Скопје
ДатумОктомври. 2019
Израб.WORDPRESS, HTML, CSS

Генерирање на капацитет за ромски театар преку институционализација и воспоставување на ромска драма во следната деценија. Главната улога на институцијата ќе биде да се произведат квалитетни театарски претстави кои ке придонесат во ...

project 32

ALIG International

КлиентALIG International – AsiaOppo
ДатумJan 2015
Израб.Wordpress

Based in Beijing, the capital of China, ALIG International is an internship provider agency helping ambitious people from all corners of the world to experience the fast developing vibe of the new land of opportunity – China.

project 33

Дизајн Бисер Ексклузив

КлиентДизајн Бисер Велес
ДатумJuly 2013
ИзрабJoomla 2.5

Фирмата своите први чекори ги направи во 1990 година во Велес.Резултат на ова каде што сега се наоѓа е долгогодишна работа на изработка на венчаници и свечени модели, како во земјата така и надвор од неа.

project 34

АЛЕКС КОЛОР Скопје - Фасада

КлиентАЛЕКС КОЛОР Скопје
ДатумДек. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

АЛЕКС КОЛОР е фирма која е целосно специјализирана за изработка на комплетни решенија за фасади на објекти.

project 35

Crown Museum

КлиентCrown Museum
ДатумДек. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

The Crown Museum is the first and only collection of wax figures in the world that praises and endorses the driving forces of our civilization – businesspersons with exceptional achievements in business and society...

project 36

Сервис ГАГИ ДООЕЛ Скопје

ДатумДек 2015
Израб.Joomla 3

Нашето претпријатие Сервис ГАГИ ДООЕЛ Скопје е основано во 2003 год. со локација во Скопје. Друштвото се занимава со климатизација, изведба и проектирање на вентилација, како и продажба, монтажа и сервисирање на клима уреди.

project 37

АВАНТИ ДООЕЛ ВЕЛЕС

КлиентАВАНТИ ДООЕЛ ВЕЛЕС
ДатумАвгуст 2016
ИзрабWordpress
Линкwww.avanti.mk

Фирмата АВАНТИ 2000 од Велес, се занимава со набавка и монтажа на противпожарни врати. Вратите се тестрани по EU нормативи кои се усвоени и во Македонија и стандардизирани по норми кои истотака се усвоени во Македонија.

project 38

ЈУДГ ,,Буба Мара“ Скопје

КлиентЈУДГ ,,Буба Мара“ Скопје
ДатумДек. 2017
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Како предучилишна установа, ЈУДГ ,,Буба Мара“ претставува безбедно, привлечно и пријатно место на кое детето ќе се чувствува сигурно и прифатено, а истовремено доволно самостојно и независно каде низ секојдневните и насочени активности...

project 39

ibesc2019.info

Клиентibesc2019.info
Датуммарт. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

The 14th International Balkan Congress for Education and Science, 5-7 September, 2019 in Ohrid, Macedonia is the ...

project 40

Hilco Asset Finance

КлиентHilco Asset Finance
Датуммарт. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

your provider of asset-based financing solutions. We specialize in used machinery and production equipment of all asset classes. While creditworthiness is the focus of most Lenders and Banks, we focus exclusively on the value of your existing machinery ...

project 41

Dj Mr President

КлиентDj Mr President - Veles
Датуммарт. 2011
Израб.HTML, FLASH,

Освен во Берово не постои град во Македонија каде што не сум гостувал ...

project 42

3Gitalis - CH-Switzerland

3Gitalis3Gitalis - CH-Switzerland
ДатумАвгуст 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Pour empêcher le développement des bactéries et des champignons entre les orteils, ce qui entraine des mauvaises odeurs et de

project 43

Dots and Lines consulting

КлиентDOTS & LINES - Atlanta, USA
ДатумЈуни 2019
ТехникаWordpress, Html5,CSS

WE HELP TRAVEL SERVICE COMPANIES - CONNECT THE DOTS To raise brand awareness, generate new leads and grow overall revenue. Our full-service agency delivers to every corner of your inbound marketing strategy with offerings including research, strategy, and execution.

 • project 1

  Art Lexicon Mk

  Изработка на Веб сајт

 • project 001

  ATKO MARKET AND BAKERY

  Изработка на Веб сајт

 • project 002

  Urban Style Shops

  Изработка на Веб сајт

 • project 003

  il Mondo di Vale

  Изработка на Веб сајт

 • project 004

  Пчеларник Демјаница

  Изработка на Веб сајт

 • project 005

  Hilbrant Cafe-Restaurant

  Изработка на Веб сајт

 • project 006

  Linkzo

  Изработка на Веб сајт

 • project 007

  Velviem

  Изработка на Веб сајт

 • project 008

  Медарски Law

  Изработка на Веб сајт

 • project 009

  Ihtusremedium.com

  Изработка на Веб сајт

 • project 010

  isearchconsult.eu

  Изработка на Веб сајт

 • project 011

  Туристичка агенција Бран

  Изработка на Веб сајт

 • project 012

  Стил Железо

  Изработка на Веб сајт

 • project 013

  АНДОНОВ ДЕНТ

  Изработка на Веб сајт

 • project 014

  TERRA VINO MK

  Изработка на Веб сајт

 • project 015

  СИМТЕК СОЛУШН

  Изработка на Веб сајт

 • project 2

  Мартин Травел

  Изработка на Веб сајт

 • project 3

  МАКПЕТРОЛ ПРОМ - ГАС

  Изработка на Веб сајт

 • project 4

  АС-КО Услуги

  Изработка на Веб сајт

 • project 5

  RICOVR

  Изработка на Веб сајт

 • project 6

  Мастер Абразив

  Изработка на Веб сајт

 • project 7

  Mysa Healthcare

  Изработка на Веб сајт

 • project 8

  Lux Vip Drive

  Изработка на Веб сајт

 • project 9

  Astibo Dortmund

  Изработка на Веб сајт

 • project 10

  Бравура Кооператива

  Изработка на Веб сајт

 • project 11

  Sisters and Brother Mitevski

  Изработка на Веб сајт

 • project 12

  MZT Pumpi

  Преработка на Веб сајт

 • project 13

  Commpackt Technologies

  Изработка на Веб сајт

 • project 14

  Мак Ауто Прима - Скопје

  Изработка на Веб сајт

 • project 15

  Next Generation Company

  Изработка на Веб сајт

 • project 16

  Управител Плус

  Изработка на Веб сајт

 • project 17

  Кобил

  Изработка на Веб сајт

 • project 18

  MyDomLux

  Изработка на Веб сајт

 • project 19

  ФОРЕС - Скопје

  Изработка на Веб сајт

 • project 20

  ИТИС ЛТД СКОПЈЕ

  Изработка на Веб сајт

 • project 21

  Рома Пресс - Скопје

  Изработка на Веб сајт

 • project 22

  Laletours.com

  Изработка на Веб сајт

 • project 23

  Библиотека Неготино

  Изработка на Веб сајт

 • project 24

  FlyOhrid

  Изработка на Веб сајт

 • project 25

  Supreme Mobility

  Изработка на Веб сајт

 • project 26

  OSP.MK

  Изработка на Веб сајт

 • project 27

  Синдикална Организација МЕПСО

  Изработка на Веб сајт

 • project 28

  EUROPEAN SCIENTIFIC INSTITUTE

  Изработка на Веб сајт

 • project 30

  SOU Orde Copela.edu.mk

  Изработка на Веб сајт

 • project 31

  Театар Рома Скопје

  Изработка на Веб сајт

 • project 32

  Asia opportunities

  Изработка на Веб сајт

 • project 33

  Бети Бисер ДОО Велес

  Изработка на Веб сајт

 • project 34

  АЛЕКС КОЛОР Скопје

  Изработка на Веб сајт

 • project 35

  Crown Museum

  Изработка на Веб сајт

 • project 36

  Сервис ГАГИ

  Изработка на Веб сајт

 • project 37

  АВАНТИ ДООЕЛ ВЕЛЕС

  Изработка на Веб сајт

 • project 38

  ЈУДГ ,,Буба Мара“ Скопје

  Изработка на Веб сајт

 • project 39

  ibesc2019.info

  Изработка на Веб сајт

 • project 40

  Hilco Asset Finance

  Изработка на Веб сајт

 • project 41

  Dj Mr. President

  Изработка на Веб сајт

 • project 42

  3Gitalis - CH-Switzerland

  Изработка на Веб сајт

 • project 43

  DOTS & LINES - Atlanta, USA

  Изработка на Веб сајт

ПРОЦЕС НА ИЗРАБОТКА:

Процесот на изработка се одвива во неколку чекори. На секој чекор посветуваме посебно внимание само за да ги задоволиме потребите на нашите ценети клиенти.

team 3

ПЛАНИРАЊЕ

ПЛАНИРАЊЕ

Пред секој проект внимателно го истражуваме пазарот и ги анализираме вашите потреби.

team 1

ДИЗАЈН

ДИЗАЈН

Ние ќе креираме неколку варијанти на дизајни за вашата веб страна. Секој дизајн е уникатен и е скроен само за вашите потреби.

team 2

ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА

ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА

После сите потребни тестирања и подесувања, вашата веб страна се поставува на интернет.

Што можеме да направиме за вас !!!

Сето она што ќе го замислите и посакате, а е од областа на нашата дејност, ние ви гарантираме дека може да стане Вашата најубава и најголема реалност.Ние ви нудиме загарантирано најдобри Веб страни, графички и софтверски решенија. Со нашиот стручен тим за кратко време вашите мисли можат да бидат реализирани.

Долгогодишно искуство во :

 • Грфички Дизајн

 • Html & Css

 • jQuery

 • PHP

Што добивате !!!

Со секој изработен проект од нас добивате бесплатна 24/7 подршка во рок 6 месеци. Дали е тоа помош при работа со веб сајт, поправка на грешки при работа, совети за правилно ракување и сл.

Контактирајте не

Барате професионални решенија за вашиот бизнис ?

Нарачај сега!

Што велат клиентите за нас?

„Имавме идеа, но не знаевме како. Благодарност за тимот на iDesign.mk за целосната посветеност.”

client 1 Жанет Јанев-Сарагиновски www.osp.mk

"Пријатно сум изненадена од нивната професионалност, бидејќи добив повеќе од тоа што го имав замислено како концепт.Исто така, брз одговор за било кое прашање поврзано со интернет технологијата."

client 2 Бети Давитковска www.martintravel.com.mk

"Достапност 24/7, решение за секаков вид на веб сајт кој одговара на вашите потреби."

client 3 Мирко Додевски www.welding.mk

"Спојот на квалитет и квантитет, проследен со сериозен пристап кон работата и согледување на проблемите, е темел на УСПЕХОТ!"

Наши клиенти

Ценовник

Погледнете ги Нашите пакети за изработка на Веб страни.

Основен

 • 11 990 ден
 • Еднојазична верзија
 • До 5 функц. линкови
 • 30 фото , 2 x А4 текст
 • 2 емаил адреси
Порачај

Про

 • 18 999 ден
 • Двојазична верзија
 • До 10 функц. линкови
 • 90 фото , 5 x А4 текст
 • 5 емаил адреси
Порачај

Премиум

 • По договор
 • Повеќејазична верзија
 • Неограничени линкови
 • Неограниченофотографии
 • 20 емаил адреси
Порачај

Контактирајте со нас кажете ни ги вашите идеи и соработката може да започне.

Контакт

Контакт

Преку оваа форма можете да не контактирате директно

Мапата се вчитува...

САКАТЕ ДА ЗБОРУВАМЕ?

Внесете го вашето име
Внесете валидна Е-маил адреса.
Впишете го вашиот коментар.

Велес,Македонија 1400

[email protected]

+389 78 379 967

Или контактирајте не преку социјалните мрежи