ЕФИКАСНА И БРЗА ИЗРАБОТКА

Ние ги вложуваме сите знаења и вештини во секој од нашите проекти, а со тоа целосниот процес на изработка оди брзо..

Повеќе
image01

ВАША ИДЕЈА И НЕЈЗИНА РЕАЛИЗАЦИЈА

Нарачајте изработка на веб страна, бидете во чекор со времето и технологиите и дајте му ново светло на вашиот бизнис.

Повеќе
image02

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Ние секогаш го даваме најдоброто од нас, за да ги задоволиме сите потреби на нашите клиенти.

Повеќе
image03

ШТО НУДИМЕ?

Ова се услугите со кои ние можеме да бидеме полезни за вас. Доколку ве интересира нешто повеќе за некоја од долунабројаните слободно контактирајте со нас и ние ќе ви објасниме детално.

service 2

Модерен дизајн

Вашата стара веб страна можеме да ја редизајнираме и да ја освежиме нов со модерен дизајн кој ке даде ново светло на вашиот бизнис.

service 1

Oнлајн продавници

Продавајте ги вашите производи преку интернет и направете ги подостапни за клиентите од кога и да било..

service 3

Изработка на флаери

Вашите понуди и промоции комбинирани со нашите креативни дизајни ќе станат неодоливи за килентите.

service 4

SEO оптимизација

SEO овозможува подобар ранг на вашата веб страна на главните интернет пребарувачи(Google, Yahoo, Bing) и поголема посетеност.

service 5

Динамични веб страни

Веб сајт кој располага со систем за менаџирање(CMS) кој ви овозможува едноставно и лесно менаџирање на вашата содржина.

service 6

Корпоративен идентитет

Дозволете ние да го креираме вашиот и корпоративен идентитет и да бидете уникатни и чекор понапред од вашите конкуренти..

Портфолио

Во прилог можете да ја погледнете нашата досегашна работа.

project 1

Dots and Lines consulting

КлиентDOTS & LINES - Atlanta, USA
ДатумЈуни 2019
ТехникаWordpress, Html5,CSS

WE HELP TRAVEL SERVICE COMPANIES - CONNECT THE DOTS To raise brand awareness, generate new leads and grow overall revenue. Our full-service agency delivers to every corner of your inbound marketing strategy with offerings including research, strategy, and execution.

project 2

www.martintravel.com.mk

КлиентТуристичка агенција Мартин
ДатумМај 2014
ТехникаWordpress, Html5,CSS

Број еден туристичка агенција во македонија , изработка на комплексна Вебстрана полна со содржини и промоции.

project 3

3Gitalis - CH-Switzerland

3Gitalis3Gitalis - CH-Switzerland
ДатумАвгуст 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Pour empêcher le développement des bactéries et des champignons entre les orteils, ce qui entraine des mauvaises odeurs et de

project 4

ALIG International

КлиентALIG International – AsiaOppo
ДатумJan 2015
Израб.Wordpress

Based in Beijing, the capital of China, ALIG International is an internship provider agency helping ambitious people from all corners of the world to experience the fast developing vibe of the new land of opportunity – China.

project 5

Сервис ГАГИ ДООЕЛ Скопје

ДатумДек 2015
Израб.Joomla 3

Нашето претпријатие Сервис ГАГИ ДООЕЛ Скопје е основано во 2003 год. со локација во Скопје. Друштвото се занимава со климатизација, изведба и проектирање на вентилација, како и продажба, монтажа и сервисирање на клима уреди.

project 6

Мастер Абразив

КлиентМастер Абразив Доо Велес
датумJuly 2013
Израб.Joomla

Мастер Абразив Професионалци во брусењето

project 7

АВАНТИ ДООЕЛ ВЕЛЕС

КлиентАВАНТИ ДООЕЛ ВЕЛЕС
ДатумАвгуст 2016
ИзрабWordpress
Линкwww.avanti.mk

Фирмата АВАНТИ 2000 од Велес, се занимава со набавка и монтажа на противпожарни врати. Вратите се тестрани по EU нормативи кои се усвоени и во Македонија и стандардизирани по норми кои истотака се усвоени во Македонија.

project 8

Дизајн Бисер Ексклузив

КлиентДизајн Бисер Велес
ДатумJuly 2013
ИзрабJoomla 2.5

Фирмата своите први чекори ги направи во 1990 година во Велес.Резултат на ова каде што сега се наоѓа е долгогодишна работа на изработка на венчаници и свечени модели, како во земјата така и надвор од неа.

project 9

Astibo Dortmund

КлиентAstibo Dortmund
ДатумЈануар 2019
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

ASTIBO - STEAKHAUS - MEDITERRANE UND INTERNATIONALE KÜCHE

project 10

Бравура Кооператива

КлиентБравура Кооператива
ДатумДек. 2015
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Хуманитарно Здружение за помош и поддршка на лицата со посебни потреби

project 11

АЛЕКС КОЛОР Скопје - Фасада

КлиентАЛЕКС КОЛОР Скопје
ДатумДек. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

АЛЕКС КОЛОР е фирма која е целосно специјализирана за изработка на комплетни решенија за фасади на објекти.

project 12

Crown Museum

КлиентCrown Museum
ДатумДек. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

The Crown Museum is the first and only collection of wax figures in the world that praises and endorses the driving forces of our civilization – businesspersons with exceptional achievements in business and society...

project 13

ЈУДГ ,,Буба Мара“ Скопје

КлиентЈУДГ ,,Буба Мара“ Скопје
ДатумДек. 2017
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Како предучилишна установа, ЈУДГ ,,Буба Мара“ претставува безбедно, привлечно и пријатно место на кое детето ќе се чувствува сигурно и прифатено, а истовремено доволно самостојно и независно каде низ секојдневните и насочени активности...

project 14

Ентер компјутери Дооел Велес

КлиентМак Ауто Прима - Скопје
ДатумДек. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Компанијата МАК АУТО ПРИМА е генерален застапник за амортизерите и производите од реномираниот германски бренд STARMANN –GERMANY ...

project 15

Next Generation Company

КлиентNext Generation Company
ДатумДек. 2015
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

As a Macedonian-based company, we have access to an extensive pool of talents to provide the right intellectual capital your company needs ...

project 16

Управител плус

КлиентУправител плус
ДатумЈан. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Управител плус – Центар за управување и одржување на објекти и станбени згради е фирма која има лиценца за работа бр. ...

project 17

КОБИЛ

КлиентКобил
ДатумАприл. 2019
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript
Линкwww.kobil.mkk

Кобил е производна фирма, основана во 1990 година и представува иноватор во производството на енергетски ефикасни градежни материјали и префабрикувани системи за сува градба ...

project 18

MyDomLux

КлиентMyDomLux - Скопје
ДатумДек. 2017
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

DOM LUX Real Estate Agency is one of the leading real estate agency with established position on the market in Skopje with skilled and highly professional team.We have been providing real estate agency services since 2000 . ...

project 19

ФОРЕС - Дооел Скопје

КлиентФОРЕС - Дооел Скопје
Датуммарт. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript
Линкwww.fores.mk

ФОРЕС д.о.о.е.л-Скопје е Генерален застапник увозник на опрема од познати бренд фирми во дејноста од: Австрија, Германија, Чешка, Бугарија, Србија, Словенија, Хрватска и други ...

project 20

ИТИС ЛТД СКОПЈЕ

КлиентИТИС ЛТД СКОПЈЕ
Датуммарт. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

”INSTITUTE FOR TECHNICAL INSPECTION AND CERTIFICATION” Ltd. Skopje, short term “ITIS” Ltd. Skopje is company founded in 2012 ...

project 21

Romapress.com.mk

КлиентRomapress.com.mk
Датуммарт. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Romapress.com.mk. Tv link streaming, Emisie ki realizacija panle e svako diveske djivdipaja – Politika, Ekonomija, Kultura, Muzika, Biznis, Sport ...

project 22

ibesc2019.info

Клиентibesc2019.info
Датуммарт. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

The 14th International Balkan Congress for Education and Science, 5-7 September, 2019 in Ohrid, Macedonia is the ...

project 23

Библиотека Неготино

КлиентБиблиотека Неготино
Датуммарт. 2017
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Локална библиотека „Страшо Пинџур“ ...

project 24

Hilco Asset Finance

КлиентHilco Asset Finance
Датуммарт. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

your provider of asset-based financing solutions. We specialize in used machinery and production equipment of all asset classes. While creditworthiness is the focus of most Lenders and Banks, we focus exclusively on the value of your existing machinery ...

project 25

Supreme Mobility

КлиентSupreme Mobility
Датуммарт. 2016
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Supreme Mobility is the first BPO organization specialized in the Global Relocation, Moving and Logistics industry ...

project 26

OSP.MK

КлиентOSP.MK
Датуммарт. 2018
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript
Линкwww.osp.mk

Канцеларија на овластен судски преведувач Жанет Јанев-Сарагиновски ...

project 27

Синдикална Организација МЕПСО

КлиентСиндикална Организација МЕПСО
Датуммарт. 2019
Израб.Wordpress, CSS3, JavaScript

Синдикална организација на МЕПСО – Скопје , со скратено име СО на МЕПСО, со седиште на ул: Максим Горки бр. 4 – Скопје, е формирана согласно пријавата од 28.09.2018 година и одобрувањето на уписот на ден 01.10.2018 година во Централен Регистар на РМ, ...

 • project 1

  DOTS & LINES - Atlanta, USA

  Изработка на Веб сајт

 • project 2

  Мартинтравел

  Изработка на Веб сајт

 • project 3

  3Gitalis - CH-Switzerland

  Изработка на Веб сајт

 • project 4

  Asia opportunities

  Изработка на Веб сајт

 • project 5

  Сервис ГАГИ

  Изработка на Веб сајт

 • project 6

  Мастер Абразив

  Изработка на Веб сајт

 • project 7

  АВАНТИ ДООЕЛ ВЕЛЕС

  Изработка на Веб сајт

 • project 8

  Бети Бисер ДОО Велес

  Изработка на Веб сајт

 • project 9

  Astibo Dortmund

  Изработка на Веб сајт

 • project 10

  Бравура Кооператива

  Изработка на Веб сајт

 • project 11

  АЛЕКС КОЛОР Скопје

  Изработка на Веб сајт

 • project 12

  Crown Museum

  Изработка на Веб сајт

 • project 13

  ЈУДГ ,,Буба Мара“ Скопје

  Изработка на Веб сајт

 • project 14

  Мак Ауто Прима - Скопје

  Изработка на Веб сајт

 • project 15

  Next Generation Company

  Изработка на Веб сајт

 • project 16

  Управител Плус

  Изработка на Веб сајт

 • project 17

  Кобил

  Изработка на Веб сајт

 • project 18

  MyDomLux

  Изработка на Веб сајт

 • project 19

  ФОРЕС - Скопје

  Изработка на Веб сајт

 • project 20

  ИТИС ЛТД СКОПЈЕ

  Изработка на Веб сајт

 • project 21

  Рома Пресс - Скопје

  Изработка на Веб сајт

 • project 22

  ibesc2019.info

  Изработка на Веб сајт

 • project 23

  Библиотека Неготино

  Изработка на Веб сајт

 • project 24

  Hilco Asset Finance

  Изработка на Веб сајт

 • project 25

  Supreme Mobility

  Изработка на Веб сајт

 • project 26

  OSP.MK

  Изработка на Веб сајт

 • project 27

  Синдикална Организација МЕПСО

  Изработка на Веб сајт

ПРОЦЕС НА ИЗРАБОТКА:

Процесот на изработка се одвива во неколку чекори. На секој чекор посветуваме посебно внимание само за да ги задоволиме потребите на нашите ценети клиенти.

team 3

ПЛАНИРАЊЕ

ПЛАНИРАЊЕ

Пред секој проект внимателно го истражуваме пазарот и ги анализираме вашите потреби.

team 1

ДИЗАЈН

ДИЗАЈН

Ние ќе креираме неколку варијанти на дизајни за вашата веб страна. Секој дизајн е уникатен и е скроен само за вашите потреби.

team 2

ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА

ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА

После сите потребни тестирања и подесувања, вашата веб страна се поставува на интернет.

Што можеме да направиме за вас !!!

Сето она што ќе го замислите и посакате, а е од областа на нашата дејност, ние ви гарантираме дека може да стане Вашата најубава и најголема реалност.Ние ви нудиме загарантирано најдобри Веб страни, графички и софтверски решенија. Со нашиот стручен тим за кратко време вашите мисли можат да бидат реализирани.

Долгогодишно искуство во :

 • Грфички Дизајн

 • Html & Css

 • jQuery

 • PHP

Што добивате !!!

Со секој изработен проект од нас добивате бесплатна 24/7 подршка во рок 6 месеци. Дали е тоа помош при работа со веб сајт, поправка на грешки при работа, совети за правилно ракување и сл.

Контактирајте не

Барате професионални решенија за вашиот бизнис ?

Нарачај сега!

Што велат клиентите за нас?

„Имавме идеа, но не знаевме како. Благодарност за тимот на iDesign.mk за целосната посветеност.”

client 1 Жанет Јанев-Сарагиновски www.osp.mk

"Пријатно сум изненадена од нивната професионалност, бидејќи добив повеќе од тоа што го имав замислено како концепт.Исто така, брз одговор за било кое прашање поврзано со интернет технологијата."

client 2 Бети Давитковска www.martintravel.com.mk

"Достапност 24/7, решение за секаков вид на веб сајт кој одговара на вашите потреби."

client 3 Мирко Додевски www.welding.mk

"Спојот на квалитет и квантитет, проследен со сериозен пристап кон работата и согледување на проблемите, е темел на УСПЕХОТ!"

Наши клиенти

Ценовник

Погледнете ги Нашите пакети за изработка на Веб страни.

Основен

 • 11 990 ден
 • Еднојазична верзија
 • До 5 функц. линкови
 • 30 фото , 2 x А4 текст
 • 2 емаил адреси
Порачај

Про

 • 16 999 ден
 • Двојазична верзија
 • До 10 функц. линкови
 • 90 фото , 5 x А4 текст
 • 5 емаил адреси
Порачај

Премиум

 • По договор
 • Повеќејазична верзија
 • Неограничени линкови
 • Неограниченофотографии
 • 20 емаил адреси
Порачај

Контактирајте со нас кажете ни ги вашите идеи и соработката може да започне.

Контакт

Добивајте новости

Во означеното поле внесете ја вашата е-маил адреса и добивајте ги сите новости и акции на iDesign.mk.

Внесете валидна е-маил адреса.

Контакт

Преку оваа форма можете да не контактирате директно

Мапата се вчитува...

САКАТЕ ДА ЗБОРУВАМЕ?

Внесете го вашето име
Внесете валидна Е-маил адреса.
Впишете го вашиот коментар.

Велес,Македонија 1400

info@idesign.mk

+389 78 311 717

Или контактирајте не преку социјалните мрежи